Logo De Verademing

Wie ik ben

Mijn naam is Liseth de Boer. Sinds 2001 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Ik ben mijn loopbaan begonnen in het Hofpoort Ziekenhuis in Woerden en heb daarna jaren met veel plezier in een grote praktijk gewerkt. In die periode heb ik de opleiding tot oedeemtherapeut afgerond.

Naast het behandelen van oedeempatiënten ben ik me steeds meer gaan richten op het behandelen van patiënten bij wie stress een belangrijke rol speelt in het ontstaan en aanhouden van hun klachten. Begin 2011 heb ik de kans gekregen om weer in een ziekenhuis te gaan werken, waar ik me ook veel bezig heb gehouden met fysiotherapeutische zorg en revalidatie binnen de oncologie en specifiek bij borstkanker.

Om me verder te ontwikkelen ben ik in 2012 gestart met de opleiding tot adem– en ontspanningstherapeut, waarvan ik het eerste jaar heb afgerond. Daaruit is ook mijn wens ontstaan om een eigen praktijk te starten, waarbij efficiënte en persoonlijke zorg belangrijk voor mij zijn.

Met De Verademing kan ik mijn vak als fysiotherapeut, oedeemtherapeut en adem-en ontspanninstherapeut i.o combineren om zorg op maat te leveren aan u!

Registraties